Està en: INICI > Festes
Festes activa un sistema de cita prvia per a la devoluci de la reserva de cadires de Magdalena 2020

>> Formulari de sollicitud de reembossament dels tiquets corresponents a la venda de localitats per a les desfilades de les festes de la Magdalena 2020 [PDF]

Les persones interessades podran sollicitar la cita a partir de dem i fins al 27 de juliol a travs del telfon 964 232 658.

El Patronat Municipal de Festes posa en marxa a partir de dem, dia 22 de juliol, un sistema de cita prvia per a sollicitar la devoluci del pagament de la reserva de les cadires adquirides per a les desfilades de les festes de la Magdalena 2020. L'Ajuntament, a travs del Patronat, collabora aix amb l'adjudicatria d'aquest servei en l'organitzaci d'un sistema segur per a les devolucions.

Les persones interessades en el retorn del preu de les cadires hauran de comunicar-lo a travs de correu electrnic a patronatdefestes@castello.es per a rebre un imprs que hauran d'emplenar per duplicat i presentar en les dependncies del Patronat Municipal de Festes, situades en la primera planta del Palau de la Festa, en el dia i hora indicada.

Per a evitar cues, hauran de sollicitar a partir de dem (i fins al 27 de juliol) la cita prvia per a acudir a presentar la documentaci requerida. El telfon per a demanar la cita s el 964 232 658. Des del Patronat Municipal de Festes es facilitar un dia i hora per a la presentaci de la documentaci que tindr lloc els dies 28, 29, 30 i 31 de juliol.

A la cita prvia nicament podr accedir una persona per cada trmit, excepte cas de necessitat, i s'haur de respectar totes les mesures de seguretat i prevenci davant la covid-19.

La documentaci que s'haur d'aportar s l'imprs facilitat prviament per mail i emplenat per duplicat, tiquets de les localitats adquirides (amb cpia per al duplicat) i el document acreditatiu de la titularitat del compte en la qual es desitja que es realitzi la devoluci. Les persones interessades hauran d'acudir amb aquesta documentaci al Palau de la Festa en el dia i hora indicat on el personal de l'empresa venedora procedir a la tramitaci i posterior devoluci.

Aquelles persones que no disposin de correu electrnic poden poden acudir al Palau de la Festa a recollir l'imprs en horari de 9.00 a 14.00 hores o descarregar-ho des d'aquesta pgina