Està en: INICI > Medi Ambient
La Regidoria de Sostenibilitat Ambiental i Agricultura de l'Ajuntament de Castell de la Plana, a travs del Negociat de Gesti Mediambiental, amb la intenci de fomentar la participaci de la ciutadania en activitats culturals relacionades amb el medi ambient local i el coneixement dels valors naturals i culturals de Castell, convoca amb carcter anual dos concursos oberts a diferents collectius ciutadans.

CONCURS DE FOTOGRAFIA DIGITAL "CALENDARI NATURAL DE CASTELL" 2018
Calendari Natural de Castell

Dirigit a qualsevol persona que siga major d'edat, es convoca el Concurs de Fotografia Digital "Calendari Natural de Castell". Aquest concurs cerca promocionar els espais verds locals, de manera que les fotografies hauran d'haver sigut preses en el Terme Municipal de Castell i reflectir els seus aspectes mediambientals ms rellevants. Amb les fotografies premiades es confecciona un calendari mediambiental per a l'any segent al del concurs, figurant el nom de l'autor de cadascuna de les fotografies.

De totes les fotografies presentades es triaran les dotze fotografies guanyadores, cadascuna representativa de cada mes de l'any.

Les Bases del concurs estableixen 12 premis de 150 per a les 12 fotografies guanyadores, existint dos premis addicionals d'aquest mateix import, un a la millor fotografia i un altre premi ms per a el millor fotgraf universitari en el cas que algun dels premiats complisca amb aquesta condici.

Bases del Concurs de Fotografia Digital "Calendari Natural de Castell" 2018.

>> Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.


CONCURS ESCOLAR "FIRA DE LA TARONJA"
La Fira de la Taronja en una iniciativa municipal encaminada a la promoci dels costums i productes agrcoles tradicionals de Castell, com l's el cultiu de ctrics. Com a part d'aquesta iniciativa la Regidoria planteja l'organitzaci del concurs escolar grfic Fira de la Taronja.

El concurs est obert a la participaci de tots els alumnes de tots els Centres Docents, de 3 a 6 d'Educaci Primria, aix com els alumnes dels Centres d'Educaci Especial de Castell. Les obres podran estar realitzades amb qualsevol material d'art plstic (plastilina, cermica, productes reciclats o uns altres) i podr emprar-se qualsevol tcnica d'expressi artstica.

Els premis consisteixen en lots de material escolar per a les classes dels guanyadors de cada categoria, aix com premis especfics per a aquests.

Els premis es lliuren durant un acte pblic, amb l'assistncia dels alumnes premiats, estant convidats tots els participants en el concurs. Posteriorment s'organitza una exposici oberta al pblic amb les obres seleccionades pel Jurat del concurs, la qual t lloc en l'edifici dels Serveis Agraris Municipals (av. Verge del Lled, 16 1).

Bases del Concurs Escolar "Fira de la Taronja"