Cs lamenta que el bipartit deixe definitivament sense autobs escolar als alumnes de zones perilloses

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimecres, 6 de Setembre de 2017

·El regidor a Castelló Jose Antonio Zamora recrimina a l'equip de Govern que "incomplisca els seus acords"


Castelló, dimecres 6 de setembre de 2017. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora ha lamentat que "el bipartit deixe defintivament sense autobús escolar als alumnes de zones perilloses malgrat haver aprovat l'esmena de Cs als pressupostos de 2017 amb la qual es garantia el finançament necessari". "Així ho va comunicar l'equip de Govern després del requeriment de Ciutadans en comissió perquè aquest servei estiguera operatiu en el curs acadèmic que comença, després que l'any passat finalment no s'engegara", ha explicat Zamora, qui ha recriminat al bipartit que "no complisca els seus acords, alguna cosa al que ja ens té acostumats, no solament a l'oposició sinó també als castellonencs".

"Ciutadans ve reclamant aquest transport des de l'inici de legislatura per a alumnes com els de la zona del Serradal que segueixen recorrent cada dia un tram d'alta perillositat amb creus de vies de tren i tràfic rodat per a acudir al seu col·legi en el Grau", ha recordat el regidor. "Els estudiants del Serradal comptaven amb transport escolar fins al curs 2014-2015 i després del canvi de baremació, a partir del curs 2015-2016 únicament els alumnes que viuen a més de 3 quilòmetres disposen d'aquest servei, que els ha sigut denegat a aquells que viuen a 2,5 quilòmetres malgrat les característiques especials de la zona", ha explicat l'edil.

En aquest sentit, Zamora ha reivindicat que "existeix un risc objectiu per a aquests alumnes que ha de ser resolt" i ha afegit que "posar com a excusa que la competència és de Conselleria no és vàlid després d'haver impulsat l'autobús per als alumnes de la UJI desplaçats, també a petició de l'oposició i tampoc ho és assegurar que no té demanda quan ni tan sols s'ha oferit el servei". "L'Ajuntament ha de prevenir en matèria de perillositat abans que ocórrega alguna cosa no desitjada i garantir la seguretat dels alumnes", ha conclòs l'edil.

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló