Cs de Castell lamenta "la ceguesa" del bipartit amb els banys de la Pau

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Diumenge, 10 de Setembre de 2017

·Zamora ciritica que "l'equip de Govern no escolte les queixes veïnals sobre les instal·lacions urinàries del centre de la ciutat"


Castelló, diumenge 10 de setembre de 2017. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora ha lamentat "la ceguesa que sembla patir el bipartit respecte dels banys de la plaça la Pau, ja que consideren només una opinió la denúncia de Ciutadans i els castellonencs que les noves condícies no s'adapten a l'estètica de l'entorn". "No cal ser expert en art o arquitectura per a saber que les noves instal·lacions urinàries incompleixen l'ordenança d'edificació que ha de garantir que no hi haja més disrupcions estètiques en una ciutat que ja les ha patit bastant", ha indicat Zamora.

Així, el regidor ha explicat que "davant la denúncia de Ciutadans en comissió que els banys de la Pau no compleixen la normativa pròpia de l'Ajuntament, arreplegant així les queixes i malestar manifestades per molts veïns, l'equip de Govern ho va qualificar d'una simple opinió, amb el que, una vegada més, l'Executiu demostra la seua negativa a escoltar als castellonencs quan li mostren els nombrosos errors que comet". "L'ordenança de policia d'edificació indica clarament al punt deu, Condicions generals d'estètica, que totes les construccions s'adaptaran, en els aspectes més bàsics, a les característiques de la zona i procuraran no desentonar del conjunt o l'entorn en què estiguen situades, alguna cosa que no es compleix amb les noves condicions", ha explicat Zamora, qui ha lamentat que "per al bipartit la supèrbia valga més que la llei".

"Els veïns ja es van queixar del xoc visual i el dany estètic que van ocasionar els banys de la plaça del Real i el Govern lluny de veure la realitat i atendre les seues queixes, ha instal·lat els mateixos banys en una altra plaça encara més significativa de la ciutat provocant un dany estètic important en un enclavament turístic de Castelló", ha recriminat el regidor.

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló