Archels: "Esperem que la pluja no danye encara ms el Pablo Herrera i no retarde les obres de reforma del pavell"

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimecres, 11 de Setembre de 2019

La regidora de Cs critica "la falta de previsió del Fadrell que porta tres mesos per a adjudicar unes obres que són primordials"   Castelló, dimecres 11 de setembre de 2019 . La regidora de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Paula Archelós, ha traslladat que "Des de Cs esperem que les pluges d'aquests dies i la temporada de gota freda no danye encara més les instal·lacions del Pablo Herrera i per descomptat no retarde encara més el començament de les obres de remodelació del Pavelló".

La regidora de Cs i membre del Patronat Municipal d'Esports ha criticat "la falta de previsió del Fadrell que porta tres mesos per a adjudicar unes obres que són primordials perquè els clubs Voleibol Mediterrani de Castelló i el Club Volei Grau Castelló que entrenen i juguen en aquestes instal·lacions puguen practicar l'esport de la forma més segura i sense córrer cap risc".

Paula Archelós ha recordat que "la teulada del gimnàs del Pablo Herrera es va desplomar el mes de juny passat, a més les instal·lacions pateixen goteres i filtracions d'aigua que poden veure's afectades amb la previsió meteorològica d'aquests dies". En aquest sentit, l'edil de Cs ha demanat al Govern del Fadrell que "no demore més el començament de les obres en aquest pavelló d'ús diari dels castellonencs"