Cs pregunta en quina fase es troba el Pla d'habitatge Social

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimarts, 17 de Setembre de 2019

La regidora de Cs ha criticat "els pegats que va posar el Govern del Grau a l'habitatge quan el que calia posar era solucions"

 

Castelló, dimarts 17 de setembre de 2019. La regidora de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Paula Archelós ha preguntat al Govern del Fadrell "pel Pla d'Habitatge social i en quina fase es troba en aquests moments després de conéixer que els dos últims concursos per a comprar habitatge de segona mà han quedat deserts". A més de que "l'actual regidora del ram, Mª Jesús Garrido confirmara dijous passat en el ple, la qual cosa venim denunciant des de Cs tota la legislatura anterior: que el Govern del Grau no havia fet res en matèria d'habitatge", ha matisat Archelós.


L'edil de Cs ha criticat "els pegats que va posar el Govern del Grau a l'habitatge quan el que calia posar era solucions". En aquest sentit, Archelós ha recordat que "el problema de l'habitatge social no solament era la visibilitat i l'accés a l'Oficina Municipal sinó a més el col·lapse, la falta de personal i la coordinació entre administracions".


Finalment, Paula Archelós ha demanat "diligència al Govern del Fadrell i altura de mires en un problema social que es ve arrossegant de fa anys". "Una arma política –ha continuat dient- que no pot quedar-se com un compromís electoral, legislatura rere legislatura sinó ha de ser una realitat social ja que aquest tipus de polítiques no hauria d'entendre de colors polítics".