Marn-Buck: "Sollicitem la comissi d'investigaci en honor de la transparncia i per a aconseguir una millor seguretat"

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimecres, 18 de Setembre de 2019

Cs tria a Vicente Vidal per a la comissió d'investigació sobre els serveis de la Policia Local   Castelló, 18 de setembre de 2019
Marín-Buck s'ha referit d'aquesta manera en el ple extraordinari de hui, l'únic punt del qual a tractar era la Comissió No Permanent d'investigació sol·licitada per Cs i el PP sobre diversos serveis relacionats amb la Policia Local. En aquest sentit, el portaveu de Cs ha indicat que "això forma part de la nostra funció fiscalitzadora com a partit en l'oposició. Hem d'escoltar a les parts implicades, i actuar en conseqüència, per a esclarir quantes irregularitats s'estiguen produint en el nostre cos de Policia Local".


A més, Marín-Buck ha posat l'accent principalment "en la fallada judicial del passat 30 de maig contra l'acord d'adjudicació del contracte per a la posada en marxa de la Sala de Control de la Policia Local, així com les presumptes irregularitats en l'adjudicació de compra de jupetins antibales, motxilles tàctiques o llanternes i els desplaçaments d'alguns responsables públics a l'estranger per a exportar un model de seguretat ciutadana que falla constantment".

Finalment, el portaveu de Ciutadans ha traslladat que "Vicent Vidal, portaveu adjunt del seu grup, serà el responsable de Cs per a posar llum i taquígrafs en aquesta comissió d'investigació". "Una comissió d'investigació que no hauria de ser presidida per cap partit que haja gestionat a l'Ajuntament de Castelló fins al moment, ja que l'objectiu de la mateixa és esclarir tots els antecedents que posen en dubte l'actual funcionament dels serveis de la Policia Local". Ha conclòs Marín-Buck.
. El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha insistit que "sol·licitem la comissió d'investigació en honor de la transparència i per a aconseguir una millor seguretat a través d'un sistema informàtic estable i segur, per a la sala de control de la nostra Policia Local" perquè ha recordat que "les fallades que pateix el sistema, sobretot amb la pluja són freqüents".