Cs Castell lamenta que la falta de diligncia del Fadrell retarde la Via Verda del Camins

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dilluns, 30 de Setembre de 2019

• Vidal demana explicacions per un treball projectat i per al qual s'han demanat 4M de fons europeus i que no es pot executar per ser via pecuària   Castelló, dilluns 30 de setembre de 2019
En aquest sentit, Vicente Vidal ha explicat que "això si que ha excedit de la celeritat que els responsables del Fadrell han volgut donar a un projecte sense haver-se donat compte en la fase inicial -d'estudi i tràmit- que parteix d'aqueixa actuació, està considerada via pecuària". Així mateix, "en conseqüència d'això, mancada l'autorització de la Generalitat per a donar llum verda al projecte en qüestió", ha aclarit el portaveu adjunt de Cs.
Finalment, Vicent Vidal ha apuntat que "sent els governs del Fadrell i el Botànic del mateix color, esperem que l'autorització arribe de forma immediata i així l'Ajuntament de Castelló no es veja obligat a retornar els diners dels Fons EDUSI que només poden ser destinats a aquest efecte". I ha aprofitat l'ocasió per a "exigir professionalitat als qui gestionen perquè situacions com aquesta no es torne a repetir".
. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicent Vidal, ha lamentat que "la falta de diligència del Fadrell retarde l'execució de la Via Verda del Caminàs" i, ha demanat "explicacions als qui han de supervisar un treball que ja està projectat i per al qual s'han demanat més de 4 milions d'euros dels fons EDUSI però que no es poden executar sense els informes favorables de Conselleria".