Toledo: "El govern d'Amparo Marco traspassa totes les lnies vermelles, amb formes ms prpies d'altres poques per en absolut democrtiques"

Grup Popular  Divendres, 27 de Setembre de 2019

El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló lamenta que es vete al PP per a presidir la comissió d'investigació de la sala d'emergències acusant a un funcionari. "Amb aquest tipus d'afirmacions, evidencia que té un registre intern en què classifica als funcionaris de la casa en funció de si voten al PSOE o no, considerant només vàlids als primers", ha denunciat, "de manera que exigim una rectificació pública immediata ".

Insta a l'alcaldessa que "deixe d'enredar", constituisca la comissió d'investigació "com més aviat, tal com va anunciar en el seu dia", perquè "en cas contrari només augmenta les sospites que vol controlar el correcte funcionament de la mateixa i que alguna cosa ha d'amagar ", denuncia.

27 de setembre de 2019.- El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, afirma que "el govern d'Amparo Marco traspassa totes les línies vermelles, amb formes més pròpies d'altres èpoques però en absolut democràtiques, com si de la Stasi es tractés, sobrepassant la barrera de les seues pròpies competències i estigmatitzant a les persones en funció de la seua manera de pensar ".

Així s'ha pronunciat, després que el portaveu de l'equip de govern municipal, Rafa Simó, afirmés que el PP no pot presidir la comissió d'investigació per analitzar la gestió de l'àrea de Seguretat i el funcionament de la sala d'Emergències del consistori per la presumpta vinculació d'un funcionari a un grup polític. "Fer aquest tipus d'afirmacions és un fet gravíssim. Vulnera drets fonamentals de les persones, cas de l'article 16, que garanteix la llibertat ideològica; l'article 20, que vetlla per la llibertat d'expressió, o l'article 22, que protegeix la llibertat d'associació ", subratlla.

"Es confirma el que sempre venim denunciant. L'equip de govern d'Amparo Marco governa la ciutat de manera sectària: o estàs amb mi o contra mi. Amb aquest tipus d'afirmacions, evidencia que té un registre intern en què classifica als funcionaris de la casa en funció de si voten al PSOE o no, considerant només vàlids als primers ", ha denunciat," de manera que exigim una rectificació pública immediata ".

"No es pot estar pregonant que s'actua amb transparència, i després posar traves i triar a dit la presidència d'una comissió, amb noms i cognoms, no sabem obeint a quins criteris, o llançant sospites malicioses, per desviar el debat o l'atenció mediàtica. que expliquen quin problema hi ha a deixar que un dels dos grups polítics que han sol·licitat aquesta comissió, PP i Ciutadans, presideixin aquesta comissió i així demostren que no tenen res a amagar, perquè tots els moviments que estem veient en aquest sentit apunten precisament al contrari ", continua Sergio Toledo, un dels dos regidors que formarà part del grup de treball per part dels Populars, al costat de Vicent Sales.

Cal recordar que el Grup Municipal Popular va sol·licitar fa ja diverses setmanes ocupar la presidència d'aquesta comissió d'investigació, sense que fins a la data s'haji obtingut cap resposta. "A canvi, hem conegut que s'ha ofert a un altre partit de l'oposició de Castelló, però amb noms i cognoms, immiscuint en decisions que són competències exclusives internes dels propis grups municipals i vetant al representant ara legítima i legalment elegit", indica el portaveu adjunt del PP a l'Ajuntament de Castelló.

"És el moment que Amparo Marco deixe d'enredar i complisca el que va dir. Va anunciar que la comissió d'investigació es constituiria com més aviat possible i és el moment que la pose en marxa. I a fi a la transparència que pregonen, ha de delegar la seua presidència en els partits de l'oposició, tal com li estan reclamant des de les files dels seus propis socis de govern. el contrari, només augmenta les sospites que vol controlar el correcte funcionament de la mateixa i que alguna cosa ha d'amagar ", conclou Sergio Toledo.