Està en: INICI > Notícies

Castell trasllada els Agents de Mobilitat Urbana a les installacions de Tetuan XIV

Divendres, 15 de Juliol de 2016

Marco i Lorenzo destaquen que aquesta nova ubicació suposa una important millora de les condicions de treball dels agents.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, han visitat les noves instal·lacions on s'han traslladat els 45 Agents de Mobilitat Urbana (AMU) de l'Ajuntament de Castelló. Es tracta d'un edifici situat a Tetuan XIV, al costat de l'àrea de Seguretat i Emergència, que anteriorment ocupaven els treballadors del servei d'assistència mèdica urgent.

Antonio Lorenzo ha explicat que aquest trasllat suposa una important millora de les condicions de treball dels AMU, que fins ara estaven situats en la tinença d'alcaldia Est en "condicions totalment precàries, sense espai per a taquilles ni vestuaris i sense un aparcament per als seus vehicles". De fet, amb el canvi, els AMU passen d'ocupar una superfície de 60 metres quadrats en l'avinguda dels Germans Bou, a un edifici de 160 metres quadrats a Tetuan, al qual cal sumar 50 metres quadrats de garatge cobert.

Amparo Marco, que ha visitat les instal·lacions al costat de Lorenzo i ha saludat els agents que es trobaven a l'edifici que eixien del seu torn de treball, ha mostrat la seua satisfacció per aquesta millora i ha destacat que dins del procés de reorganització de l'Àrea de seguretat i emergències que està duent a terme el nou Govern Local «hem apostat per integrar els agents de mobilitat dins de la Policia Local i millorar les seues condicions de treball com a reconeixement a la labor que exerceixen».

Cal recordar que Castelló compta amb 45 agents de mobilitat la funció de la qual és controlar i regular el trànsit. Els agents s'encarreguen de regular el trànsit amb desconnexió semafòrica, evitar la parada i l'estacionament de vehicles en zones prohibides, controlar la utilització de casc i de cinturó de seguretat, col·laborar en controls d'alcoholèmia i en general, promoure la utilització adequada dels espais públics, sense envair voreres, carrils bici o zones per als vianants.Segueix-nos: