Està en: INICI > Notícies

Ajuntament i Generalitat avancen en l'acord per a rehabilitar l'edifici de Borrull

Dijous, 30 de Mar de 2017

Polítics i tècnics d'ambdues institucions mantenen una reunió de treball per a perfilar el conveni que recuperarà l'ús de l'antic Palau de Justícia.

La Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic ha acollit avui una nova reunió de treball polític-tècnica per a perfilar el conveni que permetrà rehabilitar l'antic palau de Justícia de la plaça Borrull i recuperar el seu ús. A l'eixida d'aquesta trobada, que forma part de les reunions periòdiques que celebren ambdues institucions, el regidor d'Ordenació del Territori de l'Ajuntament de Castelló, Rafa Simó, qui ha assistit al costat de l'edil de Gestió Municipal, Antonio Lorenzo, ha explicat que aquesta reunió ens permet "seguir avançant per a dignificar, per posar en valor i per a donar ús al patrimoni autonòmic i municipal de la ciutat de Castelló. L'acord per a rehabilitar un edifici com el de Borrull està més a prop, un edifici abandonat en els últims anys i al que la ciutat de Castelló necessita donar ús i ser utilitzat".

Per la seua banda, la directora general de Sector Públic, Empar Martínez, ha subratllat que aquesta una reunió de treball més serveix "per a avançar en un acord veritablement significatiu per a la ciutat de Castelló i per al patrimoni de la Generalitat. Som a punt de tancar i signar un conveni entre Generalitat i Ajuntament per a posar en valor i revisar conjuntament el patrimoni de Castelló. Tots aquells immobles que podrien posar-se en ús o donar-los un ús millor que l'actual i, especialment, el de l'immoble situat en la plaça Jutge Borull que durant molts anys ha estat en una situació deplorable i que té un valor incalculable per a la ciutadania de Castelló i per a fer més accessibles i millors els serveis a la ciutadania".

Aquesta mesura s'emmarca dins del Pla d'Activació d'Immobles anunciat pel propi president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en una visita institucional a l'Ajuntament de Castelló en la qual va mantenir una reunió de treball amb l'alcaldessa, Amparo Marco, i regidors del Govern Municipal.Segueix-nos: