Està en: INICI > Notícies

Lpez fomenta la integraci d'esportistes sords amb un intrpret en llengua de signes

Divendres, 16 de Juny de 2017El regidor Benestar Social i Dependència anuncia un conveni de 5.000 euros amb Asorcas per a eliminar barreres de comunicació.

L'equip de Govern de l'Ajuntament de Castelló ha aprovat concedir una subvenció de 5.000 euros al Club Esportiu de Sords de Castelló (Asorcas) per a finançar el projecte de sensibilització per l'eliminació de barreres de comunicació durant l'any 2017.

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha destacat que la citada subvenció "és fruit de la voluntat de col•laboració del govern municipal en el foment de la integració dels esportistes sords facilitant la seua integració en la pràctica esportiva a través d'un intèrpret en llengua de signes".

López ha assenyalat que es tracta que tots els esportistes "tinguen la possibilitat de practicar esport en les mateixes condicions, perquè no són persones amb discapacitat sinó amb capacitats i habilitats diferents que poden fer les mateixes coses que les oïdores".

El regidor ha agraït la gran labor que realitza aquest club des de fa 40 anys per a aconseguir una major integració de les persones sordes i ha oferit la màxima col•laboració del Govern municipal per a continuar eliminant les barreres de comunicació a les quals ha d'enfrontar-se aquest col•lectiu.Segueix-nos: