Està en: INICI > Notícies

Castell installa 40 panells informatius amb punts d'inters del casc histric per a itineraris per als vianants

Dilluns, 14 de Agost de 2017
La Regidoria de Mobilitat vol promoure la realització d’itineraris a peu i facilita información sobre el temps del recorregut.


Castelló ha instal·lat més de 40 panells informatius amb indicacions cap als principals llocs d'interès o edificis emblemàtics del centre de la ciutat en 15 ubicacions diferents de l'entorn. D'aquesta manera, la Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Castelló pretén promoure la realització de més itineraris a peu, especialment per aquesta zona, i que els vianants puguen gaudir de tot el que el centre històric té per a oferir-los.

En els senyals consta el nom del lloc d'interès i el temps aproximat del recorregut caminant. L'engegada d'aquesta iniciativa no suposa cap despesa per a l'Ajuntament, ja que entra dins del contracte de manteniment de senyalització vertical amb què explica la Regidoria de Mobilitat.

Un exemple és el senyal que es troba en el pas de la plaça Maria Agustina al carrer Major, en la qual es pot veure tres panells informatius diferents amb les adreces cap a la Plaça Major, l'Ajuntament, el Mercat Central, la concatedral de Santa María, el Fadrí, la Casa dels Caragols, la plaça dels Aules i el Palau de la Diputació, a més de les distàncies aproximades en temps fins a ells.

La Regidoria de Mobilitat ha engegat aquest projecte després que un estudi de la senyalització informativa de Castelló indicara que la ciutat mancava d'informació sobre els principals llocs d'interès, especialment en el casc històric, on es troben la gran part d'ells. A més d'indicar edificis, places i espais emblemàtics, la senyalització ha incorporat la informació del temps del recorregut per a promoure aquests passejos.

El regidor de Mobilitat, Rafa Simó, explica que "aquests senyals són elements molt importants que afigen valor al centre de la ciutat, una de les principals zones d'interès per als visitants i també lloc de trobada i reunió de molts veïns de Castelló. D'aquesta manera, també es pretén millorar el flux per als vianants, tant de veïns com de turistes, i promoure l'anar a peu i passejar abans que triar altres formes de desplaçament".
Segueix-nos: