Està en: INICI > Notícies

Castell i Romania intensificaran els seus llaos de collaboraci

Dilluns, 4 de Setembre de 2017L'alcaldessa rep a un secretari d'Estat romanès per estrènyer les relacions entre els dos pobles.
 
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut una trobada aquest matí amb el secretari d'Estat del Ministeri dels Romanesos pel Món, Ovidiu Iane, en el qual tots dos han mostrat la seua voluntat d'intensificar i mantenir les relacions de col·laboració en favor de la població romanesa que viu a Castelló.

Marco ha destacat que l'Ajuntament com a institució "manté actualment una comunicació i un suport constants i permanents amb les associacions romaneses" donada "la importància d'aquesta comunitat en la nostra ciutat, la segona més nombrosa a Espanya".

Així mateix, l'alcaldessa ha assenyalat a Castelló com a exemple de sensibilitat i integració amb altres cultures i "especialment la romanesa que és de la qual parlem avui, on castellonencs i romanesos conviuen en una ciutat que és de tots".

En la trobada, al que també han assistit els regidors de Benestar Social i Dependència, José Luis López, i el de Relacions Institucionals, Enric Porcar, ademés del regidor de Ciudadanos, Manuel Paduraru, el secretari d'Estat de Romania ha agraït a l'alcaldessa la col·laboració de l'Ajuntament amb la població romanesa, al mateix temps que li ha sol·licitat "tenir més visites per a assegurar la permanència de les bones relacions que existeixen".

Precisament demà parteix una expedició municipal cap a la ciutat romanesa de Targoviste amb la qual Castelló gestiona el seu agermanament.Segueix-nos: