Està en: INICI > Notícies

La corporaci municipal viatja a Romania per segellar l'agermanament amb Trgoviṣte

Dilluns, 4 de Setembre de 2017

El regidor d’Agermanaments, Enric Porcar, encapçala la delegació composta per regidors del govern i de l’oposició.
 
El regidor d'Agermanaments i Relacions Institucionals, Enric Porcar, acompanyat d'una delegació de regidors tant del govern com de l'oposició, emprèn demà un viatge cap a Romania amb el propòsit de signar l'agermanament amb la ciutat de Târgoviṣte, en la província de Dâmboviţa.

La signatura de l'agermanament pretén "segellar les relacions existents entre ambdues ciutats des de fa anys, ja que és d'aquesta ciutat d'on procedeixen la gran majoria de ciutadans romanesos arribats a Castelló. Ciutadans que avui dia ja són castellonencs d'adopció i que destaquen per la magnífica integració que han consolidat a la nostra ciutat, una ciutat d'acolliment que sempre els ha rebut amb els braços oberts".

D'aquesta manera, es compleix l'acord plenari aconseguit el passat mes de juliol que establia la "clara voluntat de l'Ajuntament de Castelló de germanar-se amb la ciutat romanesa de Târgoviṣte". Per Porcar es tracta d'un agermanament "natural, a causa de la gran quantitat de gent romanesa provinent d'aquesta ciutat que hi ha a Castelló i que, de fet, ja és castellonenca".

Paral·lelament, i com ha explicat el regidor Porcar, "s'està treballant en la preparació dels actes que se celebraran el proper 7 d'octubre a la ciutat de Castelló per celebrar aquest agermanament també aquí". De la mà de tots els col·lectius romanesos existents a Castelló, una sèrie d'actes, tant protocol·laris com de caràcter més cultural i festiu, en la qual "esperem la participació de tota la societat castellonenca".Segueix-nos: