Està en: INICI > Notícies

Castell acull per primera vegada una trobada nacional de la Xarxa de Ciutats Interculturals

Dimecres, 8 de Novembre de 2017

La cita reunirà demà en el CdT del Grau a més de 25 representants de municipis espanyols en una intensa jornada de treball en la qual es debatran les futures propostes de treball.
 
Castelló acollirà per primera vegada la trobada de la Xarxa de Ciutats Interculturals (RECI) en una jornada de treball que se celebrarà demà, 9 de novembre, en el Centre de Turisme (CdT) del Grau i en la qual s'abordarà l'agenda de treball per al pròxim any, segons ha anunciat el regidor de Benestar Social, Dependència i Joventut, José Luis López.

Es tracta de la desè tercera jornada de treball, la qual cosa suposa "un esforç i un reconeixement explícit de la ciutat de Castelló en la xarxa, així com de l'aposta i el compromís municipal per construir i consolidar una ciutat intercultural, aposta que es plasma en el Pla Castelló Ciutat Internacional", en paraules del regidor.

La trobada comptarà amb la presència del president de la RECI, Jaime Lanaspa, el director de la RECI i expert de l'Intercultural Cities-Consell d'Europa, Daniel de Torres, a més de 25 representants de ciutats espanyoles que formen part de la Xarxa i uns altres de la Fundació La Caixa, com a entitat cofinanciadora. Segueix-nos: