Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament explicar a la ciutadania en qu s'inverteixen els diners dels contribuents

Dimarts, 13 de Mar de 2018

La xerrada sobre els pressupostos municipals 2018 tindrà lloc el proper 15 de març a les 19.00 hores a la sala d’actes de l’Edifici Quatre Cantons.

El regidor de Transparència, Ignasi Garcia, i el regidor d’Hisenda, Toni Lorenzo, explicaran el proper 15 de març els pressupostos municipals del 2018 a la ciutadania de Castelló a partir de les 19.00 hores a l’Edifici Quatre Cantons (C/Enmig, 82). La xerrada ‘En què gasta els diners el nostre Ajuntament?’ és una conferència oberta a tota la ciutadania on "explicarem com anem a gastar els nostres diners i és el moment de que ens pregunten per les polítiques que estem realitzant i com es gasten els recursos econòmics de tota la ciutadania", tal com ha explicat el regidor Garcia.

L’edil de Transparència ha expressat que "la transparència no només és tindre una pàgina web on la gent a través d’Internet puga accedir a una quantitat d’informació aclaparadora, també té una part de diàleg entre els càrrecs polítics, l’administració i la ciutadania". Garcia ha afegit que "a l’Acord del Grau tenim un compromís per explicar els pressupostos, que al cap i a la fi és el document més important que aprovem cada any en plenari, i que diuen com van a ser les nostres polítiques".Segueix-nos: