Està en: INICI > Notícies

Castell sondeja la percepci de la igualtat entre la plantilla de l'Ajuntament

Dilluns, 7 de Gener de 2019

Brancal afirma que "és necessari fomentar la igualtat dintre dels espais de treball mitjançant ferramentes de participació"

 
La vicealcaldessa i regidora d’Igualtat a l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha presentat un qüestionari relatiu a la percepció de la igualtat d’oportunitats entre dones i hòmens dintre del consistori. "Amb les valoracions podrem detectar els problemes de desigualtat que existeixen en l’Ajuntament per tal d’estudiar els casos que puguen existir i tractar d’eliminar-los" ha manifestat Brancal.

En el qüestionari s’han redactat una sèrie de preguntes dividides en tres blocs de contingut, el primer fa referència a les dades personals de cadascun de les treballadores i treballadors; el segon, és la percepció d’igualtat dintre de l’Ajuntament entre dones i hòmens, i per últim, un bloc de propostes per al foment de la igualtat dintre del consistori.

Des de la Regidoria d’Igualtat han assenyalat que "és convenient que participe el número més gran de treballadores i treballadors, ja que per obtenir resultats vàlids i reals, el percentatge de participació ha de ser elevat".

 Segueix-nos: