Està en: INICI > Notícies

Marco demana al PP que done suport al pressupost ms inversor de Castell

Dijous, 10 de Gener de 2019

L'alcaldessa reclama a Carrasco més lleialtat institucional, menys extremisme polític i altura de mires en els projectes de ciutat.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha plantejat al Partit Popular que done suport amb els seus vots el pressupost més inversor de l'Ajuntament de la capital de la Plana en el mandat. Així li ho ha traslladat Marco en la reunió mantinguda en Alcaldia a petició de la dirigent conservadora. "L'oposició té la possibilitat de sumar-se a les polítiques de progrés del Pacte del Grau que es plasmen en l'avantprojecte de pressupostos que ha aprovat la Junta de Govern Local en la seua última sessió", ha afirmat.

En el transcurs de la reunió, Amparo Marco ha reclamat al Partit Popular "altura de mires en els projectes de ciutat que busquen l'impuls econòmic i social, més lleialtat institucional i menys extremisme polític". "Castelló ha d'estar per damunt dels interessos partidistes i de les polèmiques que danyen la reputació i el desenvolupament de la ciutat", ha indicat.

Marco ha instat a Carrasco que "aprofite la labor d'oposició per a presentar iniciatives que contribuïsquen al creixement de Castelló i deixe de costat el radicalisme". "El ple és un espai per al debat de les propostes de futur de la ciutat i en més ocasions de les desitjades acaba sent un escenari de confrontació i conflicte que no aporta res".

A més, l'alcaldessa ha convidat a la dirigent conservadora a sumar-se al front democràtic contra l'amenaça dels extremismes polítics que han començat a sorgir en el panorama polític. "La defensa dels drets de les dones i del col·lectiu LGTBI són irrenunciables. Hem de mantindre'ns ferms en aqueixa lluita ciutadana i treballar per a incrementar la labor de les institucions públiques en la protecció dels col·lectius vulnerables".

Marco també ha incidit en la "inconveniència" de traslladar a l'Ajuntament "les guerres polítiques que s'articulen des de la direcció nacional del seu partit". "La proximitat de les eleccions no ha d'alterar la convivència en la política municipal. Castelló no pot estar sotmés als interessos espuris dels partits i ha de prevaldre l'interés general".Segueix-nos: