Està en: INICI > Notícies

Ruiz insta a C's a fer pblic el sobre presentat davant notari amb el nom del suposat guanyador o guanyadora del lloc de director de la Banda

Dimarts, 15 de Gener de 2019

La regidora de Cultura ha exigit a Ciutadans i Partit Popular que demanen disculpes al tribunal per posar en dubte la seua professionalitat


La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha presentat per registre un escrit dirigit al Grup Municipal Ciudadanos en el qual sol·licita al seu portaveu adjunt, Vicente Vidal, que faça públic el sobre que va depositar davant notari i en el qual, segons ell mateix va reconéixer en un ple, havia escrit el nom i cognoms de qui ell considerava que anava a ser el guanyador o guanyadora de l'oposició a director o directora de la Banda Municipal de Castelló.

En l'escrit, Ruiz ha recordat que tant Ciudadanos com el Partit Popular van afirmar a l'abril de 2017 que l’equip de govern municipal havia dissenyat les bases del concurs oposició lliure a mida per a una persona en concret. Aquestes acusacions, recollides en premsa, es van realitzar no solament abans que es realitzaren les diferents proves de l'oposició, sinó molt abans que hi haguera algun aspirant al lloc. En aquell moment, tots dos grups de l'oposició van afirmar conéixer el nom i cognoms de qui seria el guanyador o guanyadora de la plaça.

És per això que la regidora de Cultura ha instat al regidor Vicente Vidal a "obrir públicament el sobre que va depositar davant notari i a demanar disculpes públiques al Tribunal qualificador" que va estar composat per funcionaris municipals i catedràtics i professors dels diferents conservatoris valencians.

Així, Ruiz ha manifestat que "és vergonyós que representants públics hagen posat en dubte la professionalitat dels treballadors de l'Ajuntament i de catedràtics i experts dels conservatoris valencians amb l'únic objectiu de fer mal al govern municipal".

La regidora de Cultura ha afegit que "amb la seua obstinació de dinamitar tot el que realitza el govern municipal, han denigrat una institució tan volguda pels castellonencs i les castellonenques com és la Banda Municipal i per això, des de la Regidoria de Cultura, exigim que tant el Partit Popular com Ciudadanos es disculpen públicament i assumisquen la vergonya que significa l'ús partidista de les institucions públiques per a atacar a un adversari polític".Segueix-nos: