Està en: INICI > Notícies

Conferncia "MERAVELLES DE L'UNIVERS". Dissabte 19 de gener, 12h

Dimecres, 16 de Gener de 2019

Conferència: Meravilles de l'Univers
Conferenciant: Amadeo Aznar
Hora: 12h del 19/ene/2019
Lloc: Saló d'Actes del Planetari


Entre el 12 de gener i el 6 d'abril us oferim l'exposició "MERAVELLES DE L'UNIVERS". Aquesta exposició fa un recorregut pels diferents objectes i fenòmens celestes mitjançant fotografies realitzades per alguns dels millors astrònoms amateurs del país.

L'Astronomia pro-amateur a Espanya es troba en l'avantguarda de l'Astronomia mundial. Mostra d'açò és que durant els últims anys cada vegada més astrofotògrafs espanyols són reconeguts per la NASA mitjançant el seu programa APOD (Astronomy Picture of the Day).

Aquesta exposició fotogràfica forma part del programa de divulgació astronòmica que duu a terme APT-Astronomia per a Tots.

En el marc d'aquesta exposició, el dissabte 19 de gener a les 12h se celebrarà una conferència en la que es farà un repàs dels diferents elements que formen l’univers (galàxies, nebuloses, cometes, asteroides...) i que es poden contemplar en l’exposició.

La conferència serà oferida per Amadeo Aznar, astrònom i divulgador responsable de l’exposició i del grup d’observatoris APT.

L’assistència a la conferència és gratuïta i limitada fins completar l’aforament.

« Tornar a PlanetariSegueix-nos: