Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament refora el servei municipal de transport adaptat amb 1,2 milions fins a 2021

Dimecres, 23 de Gener de 2019El regidor de Benestar Social, José Luis López, elevarà la proposta a la pròxima Junta de Govern del divendres per a la seua aprovació.

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, presentarà en la pròxima Junta de Govern per a la seua aprovació municipal la proposta d'adjudicació del Servei Municipal de Transport Adaptat de l'Ajuntament de Castelló a la Federació Provincial de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de Castelló (COCEMFE).

Així ho ha explicat l'edil, qui ha destacat "la importància d'aquest contracte pel qual l'Ajuntament de Castelló invertirà prop de 1,2 milions d'euros fins a 2021 per a la prestació d'aquest servei, una quantitat en uns 200.000 euros superior a l'últim acord subscrit amb el PP en el govern municipal".

López ha subratllat que "l'esforç inversor evidència el compromís de l'actual equip de govern d'oferir un millor servei a la ciutadania". D'aquesta manera, ha assegurat que "es tracta de facilitar el desplaçament d'aquelles persones que per edat, malaltia o per patir algun grau de discapacitat física, intel·lectual o sensorial, veuen disminuïda la seua capacitat de mobilitat i no poden fer ús dels mitjans de transport públic urbà".

Així mateix, ha indicat que amb aquest acord "es garanteix l'accés al transport públic d'aquest col·lectiu, es potencia la integració social i la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat, en tindre accés a un mitjà adequat que permet als seus destinataris desenvolupar activitats de la vida quotidiana, i es proporciona un respir a la família del ciutadà/a usuari/a".

Quant al propi conveni, la durada prevista del mateix és de 24 mesos i abasta el període comprés entre el 15 de maig de 2019 i el 14 de maig de 2021, amb possibilitat de dues pròrrogues d'un any cadascuna.Segueix-nos: