Està en: INICI > Notícies

Garcia presenta la nova poltica de seguretat de la informaci als treballadors de l'Ajuntament

Dijous, 24 de Gener de 2019

La nova política de dades entrarà en vigor en els pròxims dies garantit la seguretat de la informació en totes les àrees de treball de l'Ajuntament


El vicealcalde i regidor de Modernització a l'Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha presentat la nova Política de Seguretat de la Informació, recollida de l'Estratègia Nacional de Seguretat, als funcionaris del consistori per tal de millorar l'ús i el tractament d'informació de caràcter personal. "Aquesta nova política pretén garantir la seguretat de la informació i fomentar el bon ús que es faça d'ella per part dels treballadors de l'Ajuntament" ha explicat el vicealcalde.

La confidencialitat, la integritat, traçabilitat i disponibilitat seran els pilars fonamentals per a la construcció d'aquest nou servei que s'implantarà durant els pròxims dies. "Aquestes normes afectaran tant a l'ús o l'adquisició d'equips informàtics, com a la contractació de subministres, serveis o personal" ha afirmat Ignasi Garcia.

"El proper pas serà la constitució d'un Comitè de Seguretat de la Informació i la posterior designació de rols i càrrecs que estaran al capdavant per vigilar i aconsellar en el bon ús d'aquesta nova política" ha manifestat el regidor.Segueix-nos: