Està en: INICI > Notícies

Un pas ms per consolidar la pilota valenciana a Castell

Dijous, 24 de Gener de 2019

La primera cita del calendari trimestral de pilota a Castelló acull als aficionats més afins


El passat diumenge, 20 de gener, al nou Frontó del Parc Esportiu del Sindical es va disputar la final del 1r Campionat de Frontó Valencià "Ciutat de Castelló". L'equip de Jaume d'Useres i Víctor de Tírig se’n van endur el títol de campions front a l’equip de Cusco d’Almassora i Carlos de Benicarló, que van fer una gran actuació a pesar de les inclemències del temps. El marcador final va ser de  41 a 30 i dóna per finalitzat un campionat on han participat un total de 10 equips.

A continuació, es va disputar una altra partida amb els jugadors de frontó de més renom. En aquest segon duel, Carlos de Massalfassar i Pascual de la Pobla van guanyar a Adrián de Museros i Alejandro de Paterna per un ajustat 41 a 36. Amb el marcador iguals a 36 Alejandro de Paterna va fer un mal moviment que el va deixar adolorit del genoll i els blaus van aprofitar per a consolidar un  marcador sempre molt igualat.

El regidor d'Esports, Enric Porcar, no es va voler perdre aquesta esperada cita i va convidar a la població a conèixer i viure la pilota en aquest nou cicle de partides que Castelló va a tindre una vegada al mes. La vinent, el 16 de febrer, es jugarà a la modalitat del Rebot.

Noemí Torrijos, presidenta del Club Pilotari Castelló, es va mostrar molt satisfeta en la resposta de la gent de Castelló i dels pobles de la provincia: "Agraïm que aficionats de Tírig, Vistabella, Useres, Benicarló, Borriol i Vila-real, entre d’altres heu vingut a conèixer el nostre nou Frontó Valencià i a gaudir d’un matí de pilota que pretén dinamitzar aquestes instal·lacions i acostar-les a totes i tots". Torrijos també va destacar que cada vegada acudeixen més dones a les partides de pilota.

"Aquest treball de promoció que estan duent a terme els clubs i la Federació de Pilota Valenciana, junt amb el Patronat d’Esports de Castelló és el camí que cal seguir", va remarcar el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López.  Segueix-nos: