Està en: INICI > Notícies

Cultura presenta la programaci per al XXVII festival de Jazz Castell

Dissabte, 26 de Gener de 2019

Les actuacions estan programades per als dies 31 de gener i 1, 2,i 3 de febrer en els diferents espais culturals de la ciutat


La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha presentat la programació per al XXVII festival de Jazz Castelló per al mes de febrer. Durant els dies 31 de gener, 1, 2 i 3 de febrer, Castelló acollirà un total de 8 actuacions repartides entre els diferents espais culturals de la ciutat. "Un any més Castelló s'omplirà de música i actuacions amb motiu de la 27 edició d'aquest festival de jazz que ja s'ha assentat en la nostra ciutat des de fa anys" ha manifestat Verònica Ruiz

El festival comptarà també amb l'exposició fotogràfica ‘XXVII Jazz a Castelló’, un mostra de mirades personals entre el jazz i la fotografia, que romandrà oberta del 31 de gener fins al 28 de febrer al Hall del Menador.

Aquesta edició estarà marcada per l'actuació d'artistes com Eri Yamamoto duet i el Cor acadèmic d'Orfeu que actuaran el dia 31 de gener a les 20.00 hores al Teatre del Raval. Per a donar la benvinguda al mes de febrer Esteban Garcia Quartet, Jazz Street Marching, Kontxi Lorente, Lucho Aguilar i Tico Porcar posaran la nota durant els dies 1, 2 i 3 de febrer portant la seva a música a la Casa de la Cultura, al Teatre de Raval i al Menador.

Així mateix, el Grau de Castelló, acollirà el dissabte 2 de febrer les actuacions de Jazz Street Marching i FJ Silvestre & A. Wellet Acoustic Trio en la Tinença d'Alcaldia i l'Avinguda Sant Pere, respectivament. "És un plaer apropar la cultura a la ciutadania a través de la música i dels seus diferents estils" ha afirmat la regidora.Segueix-nos: