Està en: INICI > Notícies

Marco visita el primer centre de dia per a persones amb malaltia mental finanat per l'Ajuntament de Castell

Dimarts, 29 de Gener de 2019L'alcaldessa destaca que el pressupost de 2019 contempla 23 milions d'euros perquè les persones continuen sent el centre de les polítiques municipals.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha visitat aquest matí el primer centre de dia per a persones amb malaltia mental de la província de Castelló, un projecte en el qual l'Ajuntament ha invertit 170.000 euros fent possible que aquesta infraestructura assistencial tan necessària siga una realitat.

Marco, acompanyada del regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, i dels representants de l'Associació de Familiars per als Drets del Malalt Mental (AFDEM), ha agraït el treball que fan des d'aquesta entitat i ha destacat que "el més important en la vida són les persones".

En aquest sentit, ha assenyalat que l'Ajuntament de Castelló, "ha invertit des dels pressupostos 170.000 euros en aquest centre de dia, un pressupost que es va aprovar ahir per a 2019 i que destinaran 23 milions d'euros en inversions perquè les persones continuen sent el centre de les polítiques de l'Ajuntament, perquè el que millor té Castelló és la gent".

L’alcadessa també ha afirmat que l'objectiu del Govern municipal "és oferir respostes a les demandes de la ciutadania en tots aquells àmbits relacionats amb la qualitat de vida de les persones, especialment de les més vulnerables, per aquest motiu hàgem duplicat en tres anys les xifres del pressupost de Benestar Social".

En aquesta línia, ressalta també la rehabilitació de la Pineda, en el complex social de Tetuan XIV, per a convertir l'actual edifici en un centre de dia per a malalts d'Alzheimer, una obra ja finalitzada en la primera fase que compta amb una inversió total de 1,3 milions d'euros en les seues dues fases sent el projecte de major pes social de l'actual mandat.Segueix-nos: