Està en: INICI > Notícies

El Museo del Prado escull a Castell per a exposar part de la seua collecci amb una obra de Sorolla

Dimecres, 30 de Gener de 2019

L’obra del pintor valencià es podrà visitar al Museu de Belles Arts de Castelló fins el 24 de febrer

La regidora de Cultura a l'Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha visitat el Museu de Belles Arts de Castelló que ha sigut l’escollit al País Valencià per a ser un dels llocs on el Museu Nacional del Prado exposarà part de la seua col·lecció de tot l’Estat. El museu amb seu a Madrid està celebrant el seu bicentenari amb una exposició itinerant amb el nom ‘De gira por España’ i que portarà a diferents museus estatals obres identificatives de la seua col·lecció.

A la presentació de l'obra també han assistit el director del Museu de Belles Arts, Ferran Olucha, i el  director del Museo Nacional del Prado, Miguel Falomir. "Ha estat tot un luxe poder assistir a la presentació d'aquest projecte i poder gaudir de la visita i l'explicació de l'obra 'Xiquets a la platja' de la mà dels dos directors dels museus" ha afirmat Verònica Ruiz.

Entre tots els museus del País Valencià, ha estat el Museu de Belles Arts de Castelló el seleccionat per exposar l'obra 'Xiquets a la platja' del pintor valencià Joaquín Sorolla, que es podrà visitar fins al dia 24 de febrer. Una obra que data de l'any 1909, i que mitjançant la tècnica oli sobre tela, representa a uns xiquets jugant en la platja del Cabanyal a València.Segueix-nos: