Està en: INICI > Notícies

Acrobcies a l'skatepark de Pont de Ferro

Dimecres, 30 de Gener de 2019

Castelló acull aquest diumenge la Lliga Valenciana Scooter Freestyle


El proper diumenge, 3 de febrer, es disputa la 6a jornada de la Lliga Valenciana Scooter Freestyle. Amb l’skatepark de Pont de Ferro com a escenari, els millors riders de la Comunitat competiran i entretindran el públic assistent a partir de les deu del matí.

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha declarat estar molt satisfet pel "creixent pes dels esports urbans, que són molt atractius per als joves". Al festival pot participar qualsevol rider inscrivint-se per 12 euros en la categoria corresponent per edat.

Des de l’organització de la competició, Mario Alonso explica que l’scooter és una modalitat molt jove, que a penes tindrà deu anys i que aquest és el primer any que s’organitza la lliga autonòmica. Per qui es perda entre tant de neologisme, l’scooter és "un patinet dels de tota la vida, però adaptat a aquesta modalitat esportiva per a poder realitzar trucs, girs, salts, lliscaments, tombarelles etc.", amplia Alonso.

Porcar ha animat als castellonencs a gaudir a l’saketpark de Castàlia d’una competició "espectacular". El regidor ha declarat que el fet d’acollir a Castelló la lliga autonòmica "demostra que hi ha gent que comença a moure’s i unes instal·lacions que acompanyen i que des del Patronat d’Esports tractem de dissenyar en estreta col·laboració amb els usuaris i els clubs, com és el cas del recentment ampliat skatepark de Grapa". Aquesta instal·lació rebrà a l’abril una nova jornada de la Lliga Valenciana Scooter Freestyle, que també es disputa en localitats com Alboraya, Santa Pola, Onda o Port de Sagunt entre altres.Segueix-nos: