Està en: INICI > Notícies

Comena la 27a edici del Jazz Castell amb espectacles programats per a tot el cap de setmana

Dijous, 31 de Gener de 2019

Ruiz afirma que "en Castelló apostem per la diversitat musical oferint diferents estils de música per tal de dinamitzar la ciutat a través de la cultura"


La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha donat inici a la 27a edició del festival Jazz Castelló amb la inauguració de l'exposició "Rostres del Jazz" situada al Hall de Menador i que romandrà oberta al públic fins al dia 28 de febrer. Aquesta edició del Festival de Jazz comptarà amb un total de set actuacions dividides entre el centre de Castelló i el Grau. "Aquest any volem dinamitzar tots els espais possibles de la ciutat oferint una gran varietat d'actuacions musicals i espectacles" ha explicat Verònica Ruiz.

La primera actuació serà el dijous 31 a càrrec de Eri Yamamoto Duet i el Cor l'Acadèmia d'Orfeu a les 20h al Teatre del Raval amb un preu de 6€. Per al divendres 1 de febrer estan preparades les actuacions d'Esteban García Quartet a les 20h a la Casa de la Cultura amb entrada lliure, acabant a les 22:30h amb Dena Derose Trio feat Piero Odorici al Teatre del Raval amb entrada de 6€.

Per al dissabte 2 de febrer, la jornada començarà a les 11.00 hores a la Tinença d'Alcaldia del Grau amb una cercavila protagonitzada per Jazz Street Marching Band, i a continuació, en l'avinguda Sant Pere, estaran FJ Silvestre & A. Wellet Acoustic Trio a les 12.00 hores. A la vesprada, la festa es trasllada al centre de la ciutat, on a les 18.00 hores Jazz Street Marching Band actuaran al Menador, i per acabar, a les 22.30 hores, el nord-americà Bob Sands Quartet oferirà el seu espectacle al Teatre del Raval amb entrada de 5 €.

Per concloure la 27a edició del festival Jazz Castelló, el diumenge 3 es contarà amb l'actuació de Kontxi Lorente, Lucho Aguilar i Tico Porcar a la Casa de la Cultura amb entrada lliure.Segueix-nos: