Està en: INICI > Notícies

Castell estrena una nova edici de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu

Diumenge, 17 de Febrer de 2019

Les projeccions tindran lloc del 18 al 22 de febrer de 10 a 12 hores al Teatre del Raval i el dijous 21 a Auditori i Palau de Congressos de Castelló on es projectaran dues pel·lícules


La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Enric Porcar, ha presentat la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MiCe), un festival de participació i expressió mediàtica de l'alumnat i professorat valencià i internacional arrelat a la cultura valenciana que s'estrena demà dilluns 18 de febrer i que romandrà obert fins al dissabte 23 de febrer.

"Poder acollir aquest espai audiovisual educatiu i d'estudi del cinema i la imatge, és una gran oportunitat per a tot l'alumnat participant, ja que poden realitzar intercanvi d'experiències amb altres alumnes d'altres centres educatius" ha explicat Porcar.

Aquest any, una part de les activitats audiovisuals destinades als centres educatius es realitzaran en el Teatre del Raval en horari de 10 a 12 hores i a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló, on el divendres 22, es realitzaran dues projeccions. A més d'activitats d'aprenentatge i tallers tant per a l'alumnat com per al professorat.

Per als dies 18 i 19 de febrer, a les 10 hores, el Teatre del Raval acollirà la projecció dels curtmetratges realitzats per a la Mostra Internacional de Cinema Educatiu 2019.

Per al dijous 21 de febrer, a les 10 hores tindrà lloc una 'bicicletada', on els alumnes dels IES de Castelló, aniran en bicicleta fins a l'Auditori per assistir a la projecció de la pel·lícula 'Supa modo' a les 11 hores, una aportació del MiCe per a un Castelló més sostenible destinada a públic major de 8 anys. Per acabar, a les 19 hores es projectarà en la pel·lícula 'Les aventures del Príncep Achmed', amb entrada lliure i destinada a tots els públics.Segueix-nos: