Està en: INICI > Notícies

Estrena de la projecci fulldome "Oceans in Space"

Dimecres, 20 de Febrer de 2019

Al març estrenem la projecció a cúpula completa "Oceans in Space (Oceans en l'espai)". Està programada els dimarts a les 17h en idioma anglés i te una durada aproximada de mitja hora.

«Oceans in space» tracta sobre la vida en el nostre planeta i altres llocs de l'Univers. En ella realitzarem un viatge a través del temps per a descobrir els llocs i les condicions necessàries en els quals va sorgir la vida en els oceans primitius de la Terra. Explorarem el nostre sistema solar a la recerca de llocs on podria haver-hi vida, com Mart. I descobrirem planetes extrasolars, mons llunyans al voltant d'altres estels, per a saber si hi ha vida en un altre lloc del cosmos. 

  • (EN) «Oceans in space» is about life on our planet and other places in the Universe. We will make a journey through time to discover the places and the necessary conditions in which life arose in the primitive oceans of the Earth. We will explore our solar system in search of places where there could be life, like Mars. And we will discover extrasolar planets, distant worlds around other stars, to know if there is life elsewhere in the cosmos. « Tornar a PlanetariSegueix-nos: