Està en: INICI > Notícies

El futbol femen arriba a Castlia

Dimarts, 19 de Febrer de 2019

L’estadi municipal albergarà aquest dissabte el primer partit femení en la seua història

 
Organitzat per la Fundació Albinegra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, aquest dissabte a les 19.00 hores la ciutadania de Castelló té una cita amb el futbol femení. Es tracta de la 18a jornada de lliga de la Segona Divisió Nacional Femenina, que enfrontarà el Joventut Almassora (vinculat al C.D. Castellón) amb el Villarreal CF.

La cita històrica per al futbol femení s’ha presentat aquest matí a l’Ajuntament, on el regidor d’Esports, Enric Porcar, ha assegurat que des de la institució no es va dubtar en recolzar la iniciativa: "Moltes vegades parlem de que l’esport ha de ser una ferramenta educativa i inclusiva. El futbol femení cada vegada té major presència i aquest es un pas fonamental, així que animem a la gent a que vingue a Castàlia, on tant de bo tinguem futbol femení de manera continua".

Per la seua part, el president del CD Castellón, Vicente Montesinos, ha demanat que les xiques es senten acompanyades: "És importantíssim en clau d’inclusió que les xiques senten aquesta força de l’afició que les impulse a somiar i també a ser exemple per a altres xiquetes que pot ser pensen que el futbol és una cosa de xics".

Tant la futbolista del Joventut Almassora, Iris Domínguez, com la jugadora del Villarreal CF, Jessi Collado, han agraït l’oportunitat de poder jugar a Castàlia, han assegurat estar "molt il·lusionades" i han llançat un missatge conjunt per tal d’animar a la ciutadania de Castelló a acompanyar-les en aquesta cita històrica.

El partit es disputarà aquest dissabte a les 19.00 h en l’Estadi Municipal de Castàlia. L’entrada serà de 5€ -gratis per als menors de 12 anys- i els diners recaptats aniran destinats a recolzar el futbol femení a través de la Fundació Albinegra.Segueix-nos: