Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament realitzar noves actuacions de millora en el Mercat d'Abastos de Castell

Dimarts, 19 de Febrer de 2019L'alcaldessa pren nota de noves peticions sobre neteja, manteniment de jardins, seguretat i infraestructures.
 
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha supervisat les actuacions realitzades en el Mercat de Proveïments després de l'incendi registrat fa uns mesos en les instal·lacions a conseqüència del sobrecalfament en els comptadors elèctrics. En concret, s'ha renovat el sistema elèctric del recinte i la parada que es va cremar durant el sinistre.

Marco ha comprovat juntament amb la regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patricia Puerta i tècnics municipals que la infraestructura del mercat està en condicions per al desenvolupament de la seua activitat i ha pres nota de noves peticions de l'Associació de Venedors del Mercat d’Abastos. "Es tracta d'un dels punts decisius per al comerç local i hem d'escoltar les propostes dels venedors per a millorar aquest punt de trobada entre detallistes", ha explicat la primera edil.

L'associació ha traslladat les seues inquietuds sobre el nivell de neteja i manteniment de jardins, infraestructures, mesures de seguretat i altres xicotetes reparacions en el sistema d'enllumenat. "Hem pres nota de totes aquestes peticions perquè els venedors puguen treballar amb tranquil·litat, plena seguretat i amb les condicions d'higiene òptimes", ha destacat l'alcaldessa.

Marco ha destacat la "falta d'inversió" en les instal·lacions durant l'anterior govern de la dreta i s'ha compromés a realitzar inversions que "dignifiquen" l'activitat del mercat. "El sector primari és essencial per a l'economia de Castelló i els venedors han de tindre un local adequat per a dinamitzar l'activitat comercial", ha indicat. L'alcaldessa ha posat en valor la labor de la regidora Patricia Puerta, que "està impulsant el sector del comerç perquè puga generar noves oportunitats de negoci".Segueix-nos: