Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament destina 127.800 en prevenci i reinserci social de la drogodependncia i altres addiccions

Dijous, 21 de Febrer de 2019El regidor López anima a associacions i entitats sense ànim de lucre de Castelló amb centres acreditats a presentar els seus projectes.

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Junta de Govern, ha aprovat la convocatòria i les bases reguladores per a destinar 127.800 euros al foment de projectes en matèria de reinserció i prevenció de drogodependències i altres trastorns addictius. En concret, els beneficiaris són les associacions i entitats sense ànim de lucre amb centres o serveis autoritzats.

El regidor de Benestar Social, Jose Luis López, ha agraït a les organitzacions que treballen en la reinserció social i en la prevenció d'addiccions el seu treball en aquest camp, ja que "al costat de la labor que realitza l'ajuntament aconsegueixen que moltes persones afectades per aquest problema aconseguisquen tornar a portar un vida saludable".

A més, López també ha recordat l'important paper de la prevenció en aquests casos, per la qual cosa aquesta convocatòria també busca projectes en aquesta matèria. "Volem incidir en la prevenció d'addiccions en aquells col·lectius que siguen més vulnerables", ha explicat López.

En aquest sentit, la convocatòria valorarà positivament que els projectes incloguen temes com la perspectiva de gènere i d'interculturalitat, així com programes que fomenten el voluntariat. El consistori també tindrà en compte les eines o certificats de qualitat de l'entitat, la innovació en la proposta o la memòria tecnicoeconòmica, entre altres criteris de valoració.Segueix-nos: