Està en: INICI > Notícies

El vicealcalde Ignasi Garcia entrega el premi del vdeo promocional de l's del valenci

Dimarts, 26 de Febrer de 2019

‘La nostra llengua. Molt present’, és el treball audiovisual guanyador produït per les estudiants de segon curs de Publicitat i Relacions Públiques en el CEU a València, Isabel Rodríguez i Sara Chaparro


El vicealcalde i regidor de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, han entregat aquest matí el premi de la segona edició del concurs de vídeo per promocionar el valencià com a llengua normal d’ús. Les guanyadores han estat Isabel Rodríguez i Sara Chaparro, alumnes de Publicitat i Relacions Públiques del CEU a València amb ‘La nostra llengua. Molt present’.

Garcia ha destacat que "les guanyadores han fet un vídeo que ha tingut una gran acceptació a través de xarxes socials amb moltes reaccions, visites i comparticions de la gent que torna a sentir orgull de fer una cosa tan normal com és parlar la seua pròpia llengua".

Al concurs, dotat amb 3.500 €, s’han presentat 17 vídeos i "buscava que els alumnes de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques feren un vídeo viral per a xarxes i que utilitzarem durant tot l’any per sentir-nos orgullosos i potenciar la nostra llengua", segons ha manifestat Garcia.

El vicealcalde i regidor de Normalització ha mostrat la seua satisfacció i ha donat l’enhorabona a les estudiants pel seu vídeo on el jurat ha avaluat principalment la promoció i dignificació de la llengua valenciana i el seu ús en diferents àmbits i situacions comunicatives.Segueix-nos: