Està en: INICI > Notícies

Cultura presenta la programaci de la tercera edici del Festival 'Sonolab' 2019

Dijous, 28 de Febrer de 2019

L’esdeveniment tindrà lloc durant els dies 1, 2 i 3 de març en la plaça Hort dels Corders


La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha presentat el Festival de Música 'Sonolab: Laboratori de So 2019' que en la seua tercera edició ha escollit Castelló per fer vibrar la ciutat amb la seua música. El festival tindrà lloc durant els dies 1, 2 i 3 de març en la plaça Hort dels Corders davant de l'edifici Menador.

"Com sempre hem defensat des de la regidoria de Cultura, Castelló està obert a acollir tots i cadascun dels diferents estils musicals i culturals que existeixen, d'aquesta manera la nostra ciutat es nodreix d'altres cultures i tendències a través de la música. Aquest any, ha sigut el torn de la música electrònica de la mà del festival 'Sonolab' que esperem que siga un cap de setmana ple de música, aprenentatge i diversió per a tota la ciutat" ha explicat la regidora Verònica Ruiz.

En aquest "laboratori de sons" es realitzen demostracions de les últimes tecnologies, conferències amb professionals del sector i taules rodones, mercats d'instruments i vinils, i per descomptat, actuacions i música en directe. Dintre d'aquesta tercera edició, el festival comptarà amb un espai dedicat per als més menuts "Sonolab Kids" durant tot el diumenge.

Per al divendres 1 de març, el 'Sonolab' acollirà de 19 a 22 hores, diferents activitats com un una "masterclass" Elektron Digital, la retransmissió en directe a través de la ràdio i una sessió especial de vinils.

Per al dissabte 2, de 10 a 14 hores i de 17 a 23 hores, es podrà gaudir de música en directe i cursos de producció musical i de ràdio, a la vesprada, a les 17 hores, està programada la xerrada "La música electrónica en el cine: Una herramienta más para contar historias" a càrrec de Palma 52 Sound, i a les 18 hores hi haurà una taula rodona amb el nom "Castelló, ciudad de conciertos: Historia, actualidad y expectativas de la escena musical en directo".

'Sonolab' conclourà la seua tercera edició el diumenge 3 de març amb l'espai 'Sonolab Kids', on tots els xiquets i xiquetes podran participar d'11 a 14 hores i de 17 a 21.30 hores de diferents activitats i tallers relacionades amb la creació i experimentació de la música electrònica, i també gaudiran de les actuacions en directe de l'Escola de música Mondo Ritmic i els grups Trobadorets i No em Toques.Segueix-nos: