Està en: INICI > Notícies

Reinventhadas guardona a Isabel Ledesma per ser exemple de superaci i el seu comproms amb la igualtat de gnere

Dimecres, 6 de Mar de 2019


 
Amparo Marco entrega el premi 'Reinventhada de l'Any' a una dona lluitadora, encarregada de donar veu a l'associació que impulsa l'emprenedoria femenina.
 
"La persona que ha donat forma, color, sentit, veu i essència a Reinventhadas, un exemple de força i lluita. Una dona compromesa amb l'emprenedoria femenina que ens està donant una autèntica lliçó de vida". Així presenta l'associació que impulsa a noves autònomes i empresàries a la Rehinventada de l'Any. Així és Isabel Ledesma, una dona que per motius de salut no ha pogut estar en l'acte que ha acollit hui per primera vegada, en la seua tercera edició, el Saló de Plens de l'Ajuntament de Castelló.

Es tracta del Premi Rehinventhada de l'Any, un esment especial a una de les membres de la comunitat, en la qual ja estan inscrites 35 dones. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha fet lliurament del premi, que ha sigut recollit pel marit de la condecorada, qui ha dedicat unes paraules a l'equip de Reinventhadas. Entre les companyes, han estat presentes les dones que, al costat de Ledesma, van fundar l'associació -Marisa Capellín i Mónica Carreguí-, a més de Marisa Griñó, autora del premi. L'homenatge ha consistit en una il·lustració original de Frida Khalo ja que, segons la seua creadora, "és un exemple d'apoderament, com la guanyadora del premi".

Amparo Marco ha agraït a les presents la seua labor en la lluita per la igualtat i ha recordat a les dones líders amb les quals compta la ciutat de Castelló: "Tenim per primera vegada una rectora, una presidenta de la Cambra de Comerç, una presidenta de la Junta de Festes, una directora del Port, una subdelegada del Govern, portaveus de grups polítics i tenim una alcaldessa". "Som treballadores dins i fora de casa, som mares, cuidadores dels nostres pares, som les primeres a deixar-nos els nostres treballs quan algú ens necessita. No ens podem permetre perdre cap tren. No podem donar ni un pas arrere", ha recalcat Marco.
 
Reiventhadas
És un espai col·laboratiu que tracta d'oferir formació, recursos i assessorament a dones emprenedores per a facilitar el seu creixement personal i professional. Reinventhadas té seu en el Centre d'Innovació, Eficiència i Sostenibilitat (CIES), de l'Ajuntament de Castelló, concebut com a viver d'empreses, i ofereix cada any un premi amb l'objectiu de visibilitzar a les dones emprenedores per la seua lluita a favor de la igualtat, per l'esforç, la professionalitat, el talent i sobretot per la sororitat i col·laboració entre les dones.Segueix-nos: