Està en: INICI > Notícies

La delegaci d'estudiants del Ribalta esprem les ltimes hores de la seua experincia europea

Dimecres, 6 de Mar de 2019


 
Una visita a la Representació Permanent (REPER) d'Espanya davant la UE i al Comité de les Regions tanca l'agenda de l'alumnat guanyador del concurs ‘Europa Transforma Castelló’ .
 
Una visita a la Representació Permanent (REPER) d'Espanya davant la Unió Europea (UE) i a la seu del Comité de les Regions posa fi aquest dimecres a l'agenda institucional del col·lectiu de tretze alumnes de l'IES Ribalta de Castelló que ha guanyat el concurs ‘Europa Transforma Castelló’. El certamen ha tingut com a objectiu millorar el coneixement de la UE, desenvolupar i promoure la presa de consciència de la ciutadania europea i "convidar als més joves a tindre un paper protagonista en el projecte comunitari", ha recordat l'alcaldessa, Amparo Marco.

Un repte que els dos grups guanyadors han sabut plasmar en els vídeos que els han fet mereixedors del premi. El mateix que els ha portat a viure de primera mà un estada a Brussel·les. Des del dilluns han recorregut el Parlament Europeu, el Consell o la seu de la Delegació de la Comunitat Valenciana en la capital belga, entre altres institucions, i han acompanyat en la seua rutina diària a eurodiputats i eurodiputades.

Aquest dimecres espremen les últimes hores del seu viatge. La tercera i última jornada ha tingut com a objectiu acostar a l'alumnat a la representació d'Espanya davant la UE i a la participació de les regions i ciutats en la presa de decisions. Després de visitar la REPER espanyola i assistir a la presentació del treball que es realitza en el si d'aquesta institució per part de diversos consellers i conselleres autonòmiques, s'han traslladat al Comité de les Regions. Ací la delegació estudiantil castellonenca ha participat en la inauguració d'una exposició sobre patrimoni cultural valencià. Demà, tornen a casa.Segueix-nos: