Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament tracta l's abusiu de medicaments en les Jornades de Salut i Dona

Dilluns, 11 de Mar de 2019Tres especialistes presentaran les conferències que tindran lloc aquest dimecres a les 19.00 hores a la Llotja del Cànem, en una iniciativa impulsada per la regidora de l'àrea, Mary Carrmen Ribera.

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Salut Pública, liderada per Mary Carmen Ribera, ha organitzat per novè any consecutiu les Jornades de Salut i Dona. Aquestes conferències estan dirigides a la tota la població i tindran lloc aquest dimecres 13 de març a les 19 hores a la Llotja de Canèm.

La regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, ha destacat que les Jornades se centraran en la prevenció de malalties i l'abús de fàrmacs, ja que "en moltes ocasions ens mediquem innecessàriament i això pot repercutir en la nostra salut en el futur", ha subratllat. L'edil ha convidat a tota la ciutadania a acudir per a participar i preguntar sobre temes de salut i benestar.

Les conferències estaran presentades i dirigides per Gema Carda, Genma Monforte i Teresa García Redón, tres doctores especialistes en diferents àmbits. Durant la seua exposició argumentaran com l'abús dels medicaments incapacita i perjudica la salut. A més, oferiran consells per a poder conviure amb aquells problemes físics, mentals o socials que pateixen algunes persones en el seu dia a dia.

Ribera ha valorat la importància de formar a la ciutadania en l'àmbit de la salut i ha recordat que "és necessari informar sobre les conseqüències d'un mal ús dels fàrmacs i aconsellar a les persones perquè puguen portar una vida més saludable". En aquest sentit, ha remarcat que per a gaudir de bona salut "primer cal aprendre a cuidar-se i aquest tipus de jornades són molt útils per a formar-se i demanar consell".Segueix-nos: