Està en: INICI > Notícies

La Ravalera tornar en el cinqu aniversari de la Fira de Teatre Breu de Castell

Dimecres, 3 de Abril de 2019

La mostra romandrà els dies 5, 6, 7, 12, 13 i 14 d'abril en els espais més peculiars de la ciutat

La companyia de teatre La Ravalera, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, la Fundació Dàvalos-Fletcher, la Universitat Jaume I i altres entitats, han organitzat un any més la Fira de Teatre Breu de Castelló, que durant dos caps de setmana passejarà pels carrers del centre de Castelló.

Aquesta edició de la mostra de teatre organitzada per La Ravalera, començarà aquest divendres dia 5 i s'allargarà durant els dies 6, 7, 12, 13 i 14 d'abril. Les funcions seran els divendres i dissabtes a partir de les 20.00 hores i els diumenges a partir de les 18.00 hores. Amb motiu del 5é aniversari de la fira, el dissabte 13 d'abril a les 23.00 hores hi haurà una festa d'aniversari amb un concert a la plaça de la Peixateria del grup Ual·la!.

Durant aquests dos caps de setmana, es podran veure 5 peces de microteatre en espais peculiars de Castelló com són la Casa de la marquesa, la Casa dels orfes, Casa dels caragols, Casa pairal dels Pardo i el Refugi Antiaeri. Les obres que es representaran han sigut creades especialment per 5 companyies de les comarques de Castelló que comptarà amb una convidada especial, amb motiu del 5é aniversari: Etèria, Balastratge, Separatta Teatre, Joc de dames i Cent i la mare.

 El preu de cada peça és de 4 euros i es poden veure les cinc peces en un sol dia fent un itinerari que val 15 euros incloent una consumició als bars Enkuentro, la Galeta Daurada i el Colmado. La Fira comença amb quasi totes les entrades esgotades i les que queden estaran disponibles a la taquilla que hi haurà a la Plaça Major des d'una hora abans d'inici de les funcions, on també es podran adquirir les entrades per a una sola peça.Segueix-nos: