Està en: INICI > Notícies

La villa romana de Vinamargo es trasllada al Museu de Belles Arts de Castell

Dijous, 4 de Abril de 2019

L’exposició, que s’inaugura hui, romandrà oberta fins al dia 9 de maig

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, juntament amb l'Institut Valencià de Cultura de la Conselleria de Cultura i la Diputació de Castelló han presentat ‘La vil·la romana de Vinamargo’, una exposició que romandrà des de hui i fins al 9 de maig en el Museu de Belles Arts de Castelló.

La vil·la romana de Vinamargo és el jaciment romà més important de la província de Castelló. Aquesta vil·la rural establida a mitjan segle I d.C. va ser descoberta i excavada durant els anys 2009 i 2012 durant les obres de canalització del barranc de Fraga de Castelló.

Aquesta exposició pretén apropar aquest jaciment de l’Antiguitat Clàssica a través d’objectes que van formar part de la quotidianitat dels seus habitants, per això en la mostra es podrà observar una gran quantitat de materials arqueològics i objectes que ajudaran al visitant a descobrir com era la vida diària dels treballadors i els esclaus que van habitar la vil·la romana de Vinamargo.

La mostra es podrà visitar, de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, i els diumenges de 10 a 14 hores, l’horari habitual d’obertura del Museu de Belles Arts de Castelló.Segueix-nos: