Està en: INICI > Notícies

Sis bandes musicals participaran en el "Bic Bands Castell' aquest diumenge

Divendres, 5 de Abril de 2019

Les actuacions tindran lloc a la Plaça Major entre les 10.00 i les 20.00 hores

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, juntament amb la Generalitat Valenciana, han organitzat el ‘Bic Bands Castelló’, un concert on participaran sis bandes municipals de diferents poblacions de Castelló. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim diumenge 7 d’abril des de les 10.00 fins a les 20.00 hores a la Plaça Major amb motiu de la declaració de Bé d’Interés Cultural (BIC) de les Societats Musicals Valencianes.

Les formacions musicals participants actuaran en l’ordre següent: la primera banda a pujar a l’escenari serà la Banda de Música Santa Cecília de Sant Mateu, a les 10.00 hores; seguidament, la Unió Musical Xertolina (Xert) a les 11.30 hores. L’associació cultural Amics de la Música de Sant Joan de Moró actuarà a les 13.00 hores.

A l’inici de la vesprada, a les 16.30 hores, pujaran a l’escenari el Centro Instructivo de Arte y Cultura de la Vall d’Uixó, seguits de la Agrupación Musical l’Alcalatén de l’Alcora a les 18.00 hores, i finalitzarà a les 19.30 hores amb l’actuació de Ateneo Musical Schola Cantorum de la Vall d’Uixó.Segueix-nos: