Està en: INICI > Notícies

Joves solistes i grups de Castell tornen a les sales municipals d'assaig Tetuan XIV

Dijous, 11 de Abril de 2019


 
El regidor José Luis López avança que els joves podran assistir a xarrades sobre música i un col·loqui-actuació durant el trimestre.
 
El talent jove de Castelló torna a disposar dels locals municipals d'assaig Tetuan XIV Music Boxs. Un espai gratuït dedicat a compondre i gaudir de la música pel qual ja han passat més de 300 usuaris i usuàries al llarg de l'any passat. Cinc sales condicionades amb equip de so i bateria seran testimoni del procés de creació i producció de les obres cantades i tocades per joves castellonencs.

Així, l'Ajuntament de Castelló, des de la Regidoria de Joventut, que dirigeix José Luis López, ha reobert aquesta setmana aquests locals, situats en l'edifici de l'antiga llar del soldat en les dependències municipals del Tetuan XIV. A més, l'edil Jose Luis López ha avançat que al llarg del trimestre els i les joves podran assistir a tres xarrades impartides per professionals del sector. "Posem a la disposició dels i les amants de la música aquests recursos perquè traguen a relluir el seu potencial. A més, les sessions informatives marcaran claus per a l'exercici de les seues habilitats musicals", ha assenyalat el regidor.

En aquest sentit, està previst realitzar tres xarrades per a aquest trimestre en horari de dissabte a la vesprada. Així, el 13 d'abril Gema Elagua parlarà sobre creativitat i interpretació; el 18 de maig, Aroa Morcillo oferirà un col·loqui en forma d'actuació sobre les dones en la música; i el dissabte 15 de juny Toni Porcar explicarà les necessitats bàsiques dins d'un grup.

Les sales van dirigides a joves de 12 i 30 anys, sent necessari, en el cas dels grups, el compliment d'aquest requisit d'almenys la meitat dels seus membres. Els locals estan oberts de dilluns a dissabte en el següent horari: dilluns, dimarts i dijous de 18.00 a 22.00 hores, dimecres de 10.00 a 13.00 i de 18.00 a 22.00 hores, divendres de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 22.00 hores i dissabtes de 17.00 a 22.00 hores.  

Per a més informació i inscripcions, la regidoria de Joventut posa a disposició l'e-mail tetuan14musicboxes@castello.es i el número de telèfon 630169525. Segueix-nos: