Està en: INICI > Notícies

Cultura collabora en l'estrena del documental "Castell Rock City'

Divendres, 3 de Maig de 2019

La pel·lícula és un recorregut per la història de la música pop a Castelló i un homenatge a les bandes castellonenques d’aquest estil musical

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per Verònica Ruiz, col·labora aquest diumenge en la projecció del documental ‘Castelló Rock City. Un viatge en el temps per la música pop’. Aquesta peça, que es projectarà el diumenge 5 de maig a partir de les 19.00 hores en la sala simfònica de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló fa un recorregut per la història de la música pop en una zona geogràfica allunyada de la influència de les grans capitals.

‘Castelló Rock City’ és un homenatge a les bandes de les comarques de Castelló, moltes quasi ja perdudes en la memòria. Un merescut reconeixement a la passió per fer música.

En 2011 es va publicar ‘Historia de la música pop en Castellón’ un disc-llibre amb una recopilació en 4 discos de 100 cançons de la història
de la música pop a Castelló des dels anys 50 del segle XX. L'experiència que va suposar la investigació per al llibre, inspira aquesta pel·lícula.

Així, ‘Castelló Rock City’ presenta el testimoni de tres generacions de músics que parlen sobre les seues vivències i l'evolució de la música pop, des dels solitaris inicis en els primers anys seixanta, fins a la formació de l'actual escena musical amb presència en els circuits internacionals.

La pel·lícula està dirigida per Cristian Font i Pascual Ibáñez i produïda per Juan Carlos Tomás i Pascual Ibáñez.Segueix-nos: