Està en: INICI > Notícies

"Un estiu al Castell Vell", la nova proposta d'escoleta d'estiu del MUCC per als ms menuts

Dimarts, 4 de Juny de 2019

La inscripció a l’escoleta d’estiu romandrà oberta fins al 17 de juny

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha presentat ‘Un estiu al Castell Vell’, una escoleta d’estiu per als xiquets i xiquetes més aventurers. El campus es desenvoluparà al voltant del Castell Vell, l’Edat Mitjana i les professions relacionades amb la història i el patrimoni, on durant una setmana es portaran a terme activitats i tallers sobre la societat i cultura medieval.

L’objectiu de l’escoleta és apropar la història i el patrimoni de Castelló als més menuts i que aquest s'interessen per aprendre sobre els orígens de la ciutat  i convertir-los en xicotets historiadors i xicotetes historiadores durant una setmana.

Tant el campus com les activitats que allí es desenvolupen estan destinats a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys i de forma totalment gratuïta. Hi haurà un total de 50 places per cada torn que s’adjudicaran per ordre d’inscripció, el primer torn és de l’1 al 5 de juliol i el segon del 8 al 12 de juliol, ambdós de 9 a 13.30 hores en el Centre d’Investigació del Castell Vell de Castelló.

El termini d’inscripció romandrà obert fins al 17 de juny, a través del correu info@mucc.es, on caldrà presentar fotocòpies del DNI, llibre de família i targeta sanitària de cada xiquet i xiqueta inscrit.Segueix-nos: