Està en: INICI > Notícies

Partida de front per tancar la temporada al trinquet

Dimecres, 5 de Juny de 2019

Divendres per la vesprada hi haurà partides d’exhibició i professionals

El pròxim divendres el trinquet municipal del Parc Esportiu Sindical serà escenari de la cloenda de la temporada 2018/19 de pilota valenciana. Una temporada en la qual, en paraules del regidor d’Esports en funcions, Enric Porcar, "la principal motivació ha sigut la dignificació i reimplantació de la pilota professional a Castelló de la Plana".

"Ens vam marcar tres objectius fonamentals: recuperació de modalitats autòctones, foment de l’esport base i vertebrar el teixit associatiu, cultural i social al voltant del nostre esport", explica Noemí Torrijos, presidenta del Club Pilotari Castelló.

Per a aconseguir-ho ha sigut fonamental la col·laboració entre el Patronat d’Esports i el Club Pilotari, però també amb diferents associacions que al llarg de l’any han volgut participar en l’organització de partides: Cris-Creu Roja, Conlloga-Muixeranga de Castelló, Funky Corner, Fundació Albinegra, Federación Peñas CDCS i Agrupació de Penyes Albinegres.

Així, el divendres a partir de les 17’00h es jugaran partides d’exhibició dels xiquets i xiquetes de l’escola de pilota. Els adults jugaran a partir de les 19’00h, després d’una pausa per berenar. A les 20h arriba el plat fort: la partida de professionals a frontó valencià. Amb entrada gratuïta es podrà presenciar l’enfrontament entre Adrián de Museros i Alejandro de Paterna, i Bueno i Raúl.Segueix-nos: