Està en: INICI > Notícies

El Grau estrenar aquest mes la nova comissaria de la Policia Local en l'antic mercat

Dijous, 6 de Juny de 2019

 

Amparo Marco destaca aquest projecte com una "aposta per millorar la convivència i dignificar els espais de treball policial".
 
La nova seu de la Policia Local al Grau ja està a punt. Les obres de reconversió de l'antic mercat en comissaria policial ja han acabat i ara es procedirà a la dotació de mobiliari i la instal·lació d'equipament. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha visitat les noves instal·lacions policials després de les obres de remodelació al costat del tinent d'Alcaldia del Grau, Rafa Simó, i al comissari principal de la Policia Local de Castelló, José Ramón Nieto, així com tècnics municipals. 

Marco ha explicat que la nova seu policial "estarà operativa ja aquest mes de juny" i permetrà millorar les instal·lacions de treball de la Policia Local de Castelló. Després de tres mesos d'obres i una inversió de quasi 94.000 euros, el projecte ha suposat l'adequació de la planta baixa de l'edifici de propietat municipal situat en la plaça Pintor Porcar. La demolició de les parets interiors i retirada dels llocs de venda ha donat pas a una nova distribució de l'espai adaptada a les necessitats policials.

Així, la comissaria de la Policia Local al Grau compta amb zona de vestuaris amb taquilles metàl·liques, bancs, penja-robes i altres elements d'ús habitual. També s'ha instal·lat un armer amb una 'zona freda', on es realitza la càrrega i descàrrega d'armes curtes i llargues així com la càrrega de les mateixes dins de les instal·lacions a més d'arxiu, sala de formació, despatxos, sala de descans i atenció al públic, segons el projecte elaborat per la Direcció de Serveis Urbans, Infraestructures i Sostenibilitat.
La primera edil ha recordat que aquesta actuació, juntament amb la remodelació del parc de la Panderola ara en obres, suposarà culminar la transformació d'aquest cèntric espai urbà del Grau. Aquesta intervenció pretén millorar la seguretat, reduir el vandalisme en l'entorn i promoure un major ús social d'un parc tan emblemàtic com el de la Panderola. 

"La seguretat ciutadana és un element essencial de convivència pel que millorar les condicions en les quals els agents de Policia Local desenvolupen el seu treball suposa invertir a millorar la qualitat de vida de la ciutadania", ha apuntat l'alcaldessa Amparo Marco.Segueix-nos: