Està en: INICI > Notícies

Porcar presenta el Campionat d'Espanya de Voleibol Cadet Mascul

Dilluns, 10 de Juny de 2019

Comença dimecres i s’allargarà fins diumenge

Aquest matí s’ha presentat al Saló de Plens de l’Ajuntament el Campionat d’Espanya de Voleibol Cadet Masculí. El torneig comença el pròxim dimecres 12 de juny, i fins el diumenge 16 es jugarà en cinc pistes als pavellons Ciutat de Castelló i Ciutat Esportiva. Pel matí, els partits començaran a les 09’00h i acabaran a les 13’00h. Per la vesprada es jugarà entre les 16’00h i les 20’00h.

El president del Club Voleibol Mediterráneo Castellón, Santiago López, ha parlat com a representant del club organitzador i equip que representarà a Castelló al campionat: "Per a nosaltres és una cita molt important. Ja estem entre els 24 millors equips a nivell nacional, la qual cosa mereix una felicitació als xics i al seu entrenador, Sergio Navarro". López també ha senyalat el impacte econòmic que suposa per al sector hostaler l’arribada de 30 àrbitres i 300 jugadors, a més dels familiars que els acompanyen.

Per la seua part, el regidor d’Esports en funcions, Enric Porcar, ha volgut destacar l’especial arrelament del vòlei a Castelló i ha recordat que en juliol començaran les obres de la coberta i la pista del pavelló Pablo Herrera. Una actuació que permetrà que "els usuaris gaudisquen d’una instal·lació en condicions", en paraules de Porcar.    

 Segueix-nos: