Està en: INICI > Notícies

Castell avana en la tramitaci del projecte que connecta Carcaixent amb la Ronda Est

Dijous, 18 de Juliol de 2019El pla respon a una demanda històrica per a adequar l'entorn del col·legi Blasco Ibáñez i del centre de salut.

L'Ajuntament de Castelló fa un pas més en la tramitació de les obres del carrer Carcaixent amb l'aprovació del projecte d'expropiació. Així, s'inicia el pas previ a la licitació d'un pla que respon a una demanda històrica per a adequar l'entorn del col·legi Blasco Ibáñez i del centre de salut Fernando el Catòlic, reforçant la mobilitat i seguretat viària de la zona.

Amb una valoració municipal de 373.960 euros, s'ha procedit a l'expropiació de dues finques que sumen una superfície de 4.065 m². D'aquesta forma, la zona anirà destinada al vial públic i per tant, connectarà el carrer Carcaixent amb la Ronda Est. Es tracta de prolongar el carrer Carcaixent uns 200 metres en línia recta, que discorrerà des de l'encreuament amb el carrer Pintor Soler Blasco fins a la ronda de circumval·lació.

Amb aquest projecte l'Ajuntament pretén dignificar els voltants d'una zona que genera molèsties per la pols que es trasllada a l'aulari d'infantil i les zones d'esbarjo adossades, per la qual cosa l'actuació respon a una reivindicació històrica de la comunitat educativa.

L'aprovació definitiva de l'expropiació dels terrenys, acordada hui per la Junta de Govern Local, permetrà iniciar el procés de licitació de les obres per a, posteriorment, poder adjudicar-les i començar els treballs del vial que unirà el carrer Carcaixent amb la Ronda Est.Segueix-nos: