Està en: INICI > Notícies

Castell concedeix ajudes per 145.000 euros per al foment de l'ocupaci en l'economia social

Dimecres, 13 de Novembre de 2019

El programa ha permés la contratació de desocupats, incorporació de socis o manteniment de treballadors en deu entitats

L'Ajuntament de Castelló, a través del Consorci Pacte Local per l'Ocupació 2019, ha concedit subvencions per un total de 145.000 euros destinades al programa d'ajudes de suport a l'economia social de l'exercici 2019 a la ciutat de Castelló. Aquest programa està destinat a subvencionar la contractació de persones desocupades o a la incorporació de socis o sòcies sense ocupació per un mínim de sis mesos per part d'entitats d'economia social.

El programa està dirigit a fomentar el desenvolupament socioeconòmic del municipi i la promoció de l'activitat econòmica, mitjançant el foment de l'ocupació estable i de qualitat a la ciutat de Castelló, recolzant així a les entitats d'economia social: cooperatives, empreses d'inserció laboral, mutualitats, fundacions i centres especials d'ocupació, entre altres.

La regidora d'Ocupació, Patrícia Puerta, ha destacat l'aposta que realitza el consistori castellonenc "pel manteniment i la creació d'ocupació" gràcies a aquest programa. "És una aposta per l'economia social com a motor d'ocupació estable i de qualitat", ha indicat.

A la convocatòria, publicada el mes de juny passat, han concorregut dotze entitats, sent deu d'elles les que reunien els requisits necessaris per a optar a les ajudes, amb un topall de 18.000 euros per sol·licitud.

Així, han resultat beneficiàries sis cooperatives per a la incorporació de socis o sòcies en situació de desocupació i quatre associacions o fundacions per a la contractació de persones en desocupació. Entre elles, han sigut beneficiàries l'Associació Ciutadana Contra la Sida de Castelló (CASDA), la Fundació Síndrome de Down, l'Associació d'Empresaris de la Comunitat Valenciana per a la Integració Laboral de Persones amb Discapacitat (INTEGREM) i Somcustodia.Segueix-nos: